ISISPHARMA

ISISPHARMA Съдържа 31 продукта.

Подкатегории

 • Зачервяване.Купероза

  Чувствителната кожа е комплексно  състояние, определяно от анормални сензорни симптоми. Тя реагира крайно на дразнители, обикновено понасяни добре от нормалната кожа и може да се появи зачервяване и купероза.

  ruboril
 • Хиперпигментации

  ПРОДУКТОВА ГАМА NEOTONE®
  NEOTONE® е продуктова гама за пигментни петна. Адаптирани продукти с перфектно взаимодействие на съставки, коригиращи, поддържащи, предотвратяващи и предпазващи кожата от тъмни петна. Тази серия помага за възстановяването на естествения баланс на здравата кожата.
 • Хипопигментация-обезцв...

  ПРОДУКТОВА ГАМА VITISKIN®
  VITISKIN® е ефективна продуктова гама при пигментен дефицит. Перфектна комбинация от съставки за коригираща грижа на депигментацията (лице и тяло) и в помощ на к
 • Мазна кожа с...

  ПРОДУКТОВА ГАМА TEEN DERM®
  TEEN DERM® е пълна гама продукти за мазна кожа с несъвършенства. Благодарение на перфектното взаимодействие на активните съставки, TEEN DERM® почиства, намалява или предотвратява появата на несъвършенства, и помага на кожата да възстанови естествения си баланс.
 • Слънцезащитни продукти

  ПРОДУКТОВА ГАМА UVEBLOCK®
  UVEBLOCK® е пълна гама от дерматологични продукти за защита от слънце, с оптимални комбинации от филтри, адаптирани за всякакъв тип кожа, дори и най-чувствителната. Най-добрата защита е предотвратяване на фоточувствителността.
 • Суха и чувствителна кожа

  ПРОДУКТОВА ГАМА SECALIA®
  SECALIA® е цялостна продуктова гама за кожна сухота. Адаптирани продукти с идеална комбинация от емолиенти и овлажняващи съставки, помагащи на кожата да възвърне естествения си баланс.
 • Пърхот-умерено и тежко...

  ПРОДУКТОВА ГАМА ILCAPIL®
  ILCAPIL® е перфектна продуктова гама от дерматологични шампоани. Оптимален комплекс от съставки за успокояване и изчистване на умерено, и тежко лющещ се скалп, и помага за възстановяването на естествения му баланс.
 • Анти-ейдж грижа

  Мощен анти-еидж грижа със силно концентрирани и микронизирани съставки.

Показване на 1 - 31 от 31 артикула
Показване на 1 - 31 от 31 артикула