Завладяващи аромати, видими и трайни резултати са в основата на философията на THALGO

                                    THALGO e символ на професионално съвършенство и ненадминатo изживявane.THALGO е ексклузивна френска линия, безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. THALGO изследва богатствата на Океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

От хилядолетия е известно изключителното въздействие на морските активни елементи за

балансиране, ревитализиране и реминерализиране на организма. Още Еврипид е установил,
че “морето лекува всички болести”, а в началото на миналия век френският учен проф. Рене
Кинтон доказва, че “Морската вода и човешката кръвна плазма имат големи структурни
прилики, а следователно и общ произход.

Всеки продукт на THALGO концентрира ефикасността на морските активни съставки и е

създаден според най-стриктните изисквания и стандарти за безопасност, за да предложи
съвършена, ексклузивна, професионална грижа на всяка жена по света.
Уникален подход към всеки клиент, специално посрещане, точна диагноза на кожата,
персонализирани терапии, ексклузивни масажни техники, невероятни консистенции на Thalgo.

 Таласотерапията е много важна част от марката Thalgo, тъй като се основава на убеждението, че свойствата на морската вода са много полезни за кожата. През 1966 г. Bouclet регистрира медицински патент, потвърждаващ ползите от микронизирани водорасли, включително детоксикиращ, реминерализиращ, себорегулиращ и регенериращ потенциал, който след това се превръща в гръбнака на Thalgo skincare. Thalgo като марка се подкрепя от медицинската и научна общност, Bouclet получава признание от медици и учени,което поставя Thalgo в челните редици на морската грижа за кожата. През последните 40 години изследователският център Thalgo продължава да носи наследството на Буклет, като непрекъснато изследва океана, за да доразвие морската грижа за кожата.

Повече от 50 различни морски екстракти се използват за създаването на изключителните активни съставки на Thalgo.

Тъй като Thalgo е основана на естествени съставки, марката настоява нейн основен принцип да бъде: без вреда на околната среда. Thalgo активно се опитва да сведе до минимум екологичния отпечатък върху естественото богатство на сушата и морето. Поради тази причина, както и силната ангажираност за етично формулиране, всички продукти на Thalgo съдържат 0% парабени, 0% минерални масла, 0% пропилен гликол и 0% ГМО.

Силата на морската красота
Thalgo съчетава силата на , всички намиращи се в дълбините на океана активни съставки:

Морска вода - Силата на морската вода не трябва да се подценява - един от колегите на Андре Буклет Рене Куинтън използва солена вода, за да спаси над 500 000 души от холера, тиф и остър гастроентерит при децата през 19 век.

Водорасли - съдържат много високи концентрации на минерални елементи, както и витамини и аминокиселини. Поради тази богата и уникална композиция, водораслите имат несравними терапевтични и козметични качества.

Планктон - Отделя ценни антибактериални, антивирусни и антибиотични вещества. Те съдържат витамини и аминокиселини с успокояващи и лечебни свойства.

Макро водорасли - богати на полизахариди, които дават много търсени фармакологични и козметични свойства, включително хидратиране и ексфолиране, производство на меланин и реминерализация.

Морските бактерии - доказано, че притежават антибиотични и анти-канцерогенни свойства.

Коралите - също съдържат висока концентрация на минерали, които показват, че спомагат за лечение на заболявания като ХИВ, рак, Алцхаймер, Паркинсонова болест и костна реконструкция.

Морска фауна - основна като източник на морски колаген.Проучванията все още се провеждат около терапевтичните ползи от морската фауна.

С над 50 морски активни принципа, идентифицирани, екстрахирани и концентрирани в ексклузивни съставки с несравними свойства, можете да бъдете сигурни, че всеки продукт Thalgo е истински концентрат на морска ефективност, създаден според строги стандарти за изпълнение.