Здравейте!


Ние сме екипът на Savetti.net.
Професионалисти в сферата на медицината,дерматологията и козметологията.
Но най-важното заклети фенове на добрите козметични средства,които наистина помагат за справянето с кожните несъвършенства и гарантират ефикасна и безопасна грижа за вашата кожа.
Ние сме различни и нетрадиционни,защото сме единствените в козметичния он-лайн
бранш,които не търсят безкрайно разнообразие от марки и продукти,а сме насочили усилията си към няколко марки,които познаваме изключително добре,тествали сме и подбрали от десетки такива и можем да гарантираме за тяхното качество,иновативна формула,безопасен и ефективен състав.
Работим от години и с NeoStrata и с Thalgo.И двете фирми притежават десетки патенти на истински иновации в козметиката.

Скоро започнахме работа и с DermEden.Наи-добрата френска марка в превенцията на фото-индуцираното стареене.Разраствайки се и верни на научния подход към красотата въвеждаме и още две френски марки

Isispharma,ACM-изцяло базирани на медицинския опит по отношение на кожните проблеми,разполагащи с високо ефективни и чисти съставки с доказан произход.Марки със собствени лаборатории и развойна дейност,прилагащи свои дерматологични открития и разработки.
При нас може да получите безплатна цялостна консултация по отношение на всички въпроси,касаещи вашето кожно здраве и красота.
Гордеем се с това,че няма клиент ,на който не е било обърнато индивидуално внимание и персонално отношение,придружено от съвети за цялостна грижа и концепция при третирането на специфичните изисквания на уникалната кожа,която всеки притежава.
Когато не сте сигурни кой е подходящият за вас продукт,с удоволствие ви предоставяме и напълно безплатни тестери,за да опитате качеството и поносимостта към съответният козметичен продукт.
Целият ни екип употребява единствено и само предлаганите от нас продукти.
Всеки коментар е от първо лице.

С професионална готовност и респект:Екипът на Savetti.net