Нов Анти-Ейдж Серум с 2% Чиста Хиалуронова Киселина

Анти-Ейдж Серум с 2% Чиста Хиалуронова Киселина

IS34

Нов продукт

Nano Age

Aнти-ейдж серум с  2%  чиста ,нискомолекулна хиалуронова киселина

Опаковка: Флакон от 28 ml.

Повече детайли

12 Артикула

104,00 лв

Повече информация

 Ако има признаци на продължителна "суша" идва спешната необходимост да се спаси кожата и тогава обичайните средства за ежедневни грижи не могат да се справят. Това изисква по-мощна козметика, която конкретно ще се занимава с причината за проблема - и тук е полезен хиалуроновият серум.

 При използване на серум с нискомолекулна хиалуронова киселина е важно да се спазва режим на пиене на вода. Пийте най-малко 1,5 литра  на ден, за да наситите телесните тъкани с влага. В ниско молекулно тегло  хиалуроновата киселина прониква в по-дълбоките слоеве на кожата.

Преди да приложите локален серум с  действие запълване на бръчките, изпийте чаша вода,  за постигане на бърз и забележим ефект. Направете това предварително,  около десет минути.За разлика от други серуми, които изискват последващо прилагане на лосиони, хиалуроновият може да се използва самостоятелно. 

Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло (20 – 50 000 Da), осигурява по-добър транспорт на хранителните вещества до клетките на кожата. Тя увеличава обема си при контакт с вода, което позволява на молекулата да стане по-резистентна на налягане. Кожата е по-еластична и тонизирана.

Върху такива серуми е необходимо да се прилагат слънцезащитни продукти с висок фактор, в периода на слънчевата активност, защото ултравиолетовите лъчи са фатални за хиалуроновата киселина, а това се отразява отрицателно на нивото на влага в кожата. Приложението на хиалуронов серум няма ясни възрастови разграничения.Нанасянето на този серум трябва да става два пъти на ден с крем или самостоятелно. Тойе е подходящ за овлажняване на лицето, шията и деколтето. Няма противопоказания, с изключение на индивидуална непоносимост на компонентите в него.

Начин на приложение: Нанасят се 2-3 капки от НАНО ЕЙДЖ върху лицето, с леки масажни движения. Само за външна употреба! Една опаковка е достатъчна за 3-4 месечна употреба.ю

Да се съхранява на хладно и тъмно място!

Без парабени, феноксиетанол и ароматизатори!