Нов Ампули против андрогенна алопеция и косопад

Ампули против андрогенна алопеция и косопад

ILC01

Нов продукт

EUCAPIL ампули

Ампули против андрогенна алопеция и косопад

Опаковка: 30 ампули X  2 ml . с приложен апликатор

Повече детайли

7 Артикула

124,00 лв

Повече информация

Какво представлява EUCAPIL? EUCAPIL съдържа една абсолютно нова субстанция (Fluridil).Fluridil- нов локален антиандроген, потиска човешкия андрогенен рецептор. Въпреки че е силно хидрофобен и хидролитично разградим, той е системно неразградим.Съставка, която е създадена в лабораториите Biophysica в Сан Диего, Калифорния. При приложението на Fluridil в окосмената част на главата, ce блокира механизма на отделяне на космите от фоликулите. Вследствие на това се постига спиране на косопада и поникване на нови здрави косми. След клинично тестване на EUCAPIL върху 20 пациента с мъжки тип оплешивяване (Alopecia androgenica) в Университетската дерматологична клиника в Оломоуц, Чехия, е установено, че при ежедневната употреба на EUCAPIL до третия месец се наблюдава тотално преустановяване на косопада. Действието на препарата след това става очевидно, като до 12-ия месец се установява възстановяване на фоликулите и нарастване на космите при 76%-89% от пациентите.

Кога трябва да се започне използването на EUCAPIL? За да бъде ефективно използването на EUCAPIL, то трябва да започне още при първите признаци на косопад. С течение на времето, нефункциониращите фоликули се запълват със съединителна тъкан и възстановяването на космения растеж става несигурно.

Начин на действие на EUCAPIL: блокиране на рецепторите, отговорни за косопада.

ВНИМАНИЕ! EUCAPIL (ампули) е само за външна употреба! Активността на препарата значително намалява при контакта му с вода, поради което EUCAPIL трябва да се прилага върху суха кожа. Този продукт е запалим и поради това трябва да бъде съхраняван далеч от открит пламък и източници на топлина. Да се съхранява извън досега на деца! EUCAPIL не се препоръчва при бременни и кърмещи жени.

Нежелани ефекти: До момента не са наблюдавани никакви странични ефекти. Изопропанолът в състава на EUCAPIL може да предизвика локално кожно раздразнение и да обостри налични вече състояния (себореен дерматит, екзема и др.).

Начин на приложение: счупва се горната част на ампулата, на нивото на бялата лентичка върху отворената ампула се поставя приложения апликатор. Разтворът се нанася директно върху кожата на главата, в корена на космите, а не по тяхната дължина. Съдържимото се нанася с кръгообразни движения ,като се упражнява лек натиск върху апликатора, масажира се внимателно с върха на пръстите до пълното втриване на продукта.

За максимална ефективност на EUCAPIL: Да се прилага директно върху кожата на скалпа да не се прилага върху влажна кожа ,да се ограничи използването на шампоани до 1-2 пъти седмично.

Дозировка: Препоръчителната доза е 1 ампула EUCAPIL на ден, по възможност вечер, преди лягане. Начин на съхранение Съхранява се на тъмно и хладно място (до 25С). 
Състав: 
Всяка ампула от 2ml съдържа 2% спиртен разтвор (изопропанол) на Fluridil.

Продукт на чешката фирма INTERPHARMA