Нов Nano Pure с устойчива форма на витамин С

Nano Pure с устойчива форма на витамин С

IS35

Нов продукт

Nano Pure

Пудра с магнезиев аскорбил фосфат за подмладяване на кожата

Опаковка: Флакон от 4,5 g

Повече детайли

12 Артикула

134,00 лв

Повече информация

Аскорбиновата киселина обикновено се намира в серуми и овлажнители. Тъй като всички форми на витамин С лесно се разпадат при излагане на въздух и слънчева светлина, трябва да търсите опаковки като въздухонепроницаеми помпи, които са тъмни или непрозрачни и продуктите да се съхраняват на хладно място, далече от слънчеевата светлина. Магнезиевият аскорбил фосфат е най -удачната и стабилна форма на витамин С за приложение върху кожата.

НАНО ПЮЪР съдържа магнезиев аскорбил фосфат (6 пъти по-активен от Vit. С), който е силен антиоксидант. Еластичността на кожата зависи от количеството колагенови и еластични влакна, които намаляват с напредването на възрастта. Това води до изтъняване на кожата и загуба на нейната еластичност. НАНО ПЮЪР коригира тези несъвършенства чрез увеличаване синтеза на колaген и еластин. Потиска образуването на меланин, като така се постига изравняване на цвета на кожата и избелване на тъмните петна.

Начин на приложение: НАНО ПЮЪР е под формата на пудра, която се нанася вечер върху лицето, с леки масажни движения. Превръщането на пудрата в крем става незабавно, благодарение на топлината на кожата.

Витамин С е най-ефективен, когато се прилага всяка вечер преди лягане, последван от поставяне на широкоспектърно слънцезащитно средство сутрин.

Да се съхранява на хладно и тъмно място! Без парабени и ароматизатори!