Нов SALE Пролетна Промоция Колаген

Пролетна Промоция Колаген

Нов продукт

Крем с морски колаген за хидратация и първи бръчки

Creme Collagene 50ml.

Рол-Он  за околоочната зона с морски колаген за хидратация и срещу тъмни кръгове и подпухване

Roll-On Collagen Regard 15ml.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

81,00 лв

Повече информация

Крем с морски колаген за хидратация и първи бръчки

Creme Collagene 50ml.

Колагенът е един от основните белтъци на кожата, осигуряващи нейната еластичност, плътност и здрав вид. Той е главният белтък в хрущялите, сухожилията и ставните връзки, на костите и зъбите. Колагенът е прост белтък, съставен изключително от аминокиселини, принадлежащи към влакнестите белтъци. Най-важните аминокиселини в колагена са пролин, глицин, хидроксипролин и хидроксилизин.

Колагенът има свойството да се възпроизвежда, но след 25-30-годишна възраст този процес се затруднява и забавя. Свободните радикали, токсините и ензимът колагеназа унищожават белтъчните влакна, а в организма намаляват микроелементите и витамините, стимулиращи продукцията на колаген от фибробластите. Възниква нуждата за допълнителен прием на колаген.
КОЖАТА е първият орган,който страда.

Козметиката на Thalgo доставя чист колаген на вашата кожа ,а пептидите извлечени от водорасли,стимулират синтеза на собствен колаген.

Рол-Он  за околоочната зона с морски колаген за хидратация и срещу тъмни кръгове и подпухване

Roll-On Collagen Regard 15ml.

SOS грижа сутрин ,когато трудно отваряте очи от нощната подпухналост.

През нощта метаболизмът и кръвната циркулация силно се забавят,с цел отпочиване и възстановяване на организма.В следствие на приема на повече течности и неадекватна комбинация с по-пикантна и солена храна или алкохол или просто хормонално обусловена задръжка на течности.Резултатът с околоочните отоци е налице след събуждане сутрин.
Този неприятен проблем е характерен за много от нас независимо от пол и възраст.
Collagen roll on Thalgo 15мл.

-гел с лека консистенция без цвят, с флорален свеж аромат.
Добър вариант за справяне с подпухването и тъмните кръгове около очите.
Масажните сфери към продукта,предизвикват бързо и дълбоко раздвижване на микроциркулацията в околоочната тъкан.
Нанесете сутрин върху кожата около очите, работейки от вътрешните до външните ъгли на очите, а след това от слепоочията към вътрешността на окото.Продължете с движенията до абсорбиране на излишния продукт с леки движения. Ефективността се подобрява допълнително, ако продуктът се съхранява в хладилника. Може да се използва в движение: да се прилага през целия ден, дори при грим, когато искате да противодействате на ефектите от умората!

Свежият и масажиращ ефект на металните топки се комбинира с концентрат, с активни дрениращи  съставки, за да спомогне за изглаждане на фините линии, да намали подпухналостта и тъмните кръгове.
Активни компоненти:

/Дрожден екстракт - изсветлява, хидратира и стимулира синтезата на колаген.
/Морски колаген - Намалява подпухналостта и фините линии.
.Кофеин Micropatch и Actiflow © -с удължено капсулирано освобождаване. Минимизиране на подпухналостта и тъмните кръгове.
.Екстракт от алое -перфектна хидратация в дълбочина.

.Натриев хиалуронат-запазва влагата в кожата.
.Рициново масло-с изсветляващо ,омекотяващо и подхранващо антиейдж действие.
Съхранянайте в хладилник и прилагайте сутрин през 10-15 минути до удовлетворяващ ви резултат.Изчезване на подпухването и освежаване на погледa.