Нов SALE Пролетна Промоция Хиалурон

Пролетна Промоция Хиалурон

Нов продукт

Крем с хиалуронова киселина за изпълване на бръчки

Creme hyaluronique 50ml.

Хиалуронова пач-маска с концентрирана хиалуронова киселина за изглаждане на контура

Masque -patch Hyaluronique Regard 4Х2

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

97,00 лв

Повече информация

Creme hyaluronique 50ml.

Хиалуроновата киселина е естествено вещество в кожата, което има зашеметяващата способност да привлича и задържа огромни количества влага. Тя работи извънредно, като допълва кожата, за да подобри здравия вид и усещане.

Предимства на хиалуроновата киселина
С напредването на възрастта нашата кожа губи способността да запазва влагата, което води до видима загуба на твърдост, гъвкавост и плътност. Хиалуроновата киселина се захваща със способността да запълва влагата, която е от решаващо значение за по-младата и еластична кожа.

В същото време тя съживява епидермалните слоеве , като запълва линиите и бръчките ,заглажда и хидратира.

Натриев хиалуронат?-Втори вид Хиалурон.
Натриевият хиалуронат се получава от хиалуроновата киселина и има същите предимства, но по-лесно се абсорбира от кожата в сравнение с хиалуроновата киселина. Това не прави едната съставка по-добра от другата - всъщност е страхотно, ако даден продукт съдържа и двете, за да може кожата ви да се възползва от предимствата им на много нива.

Хиалуроновата киселина е една от непреходните съставки в козметиката. Това е една от най- полезните съставки. Нейните успокояващи, хидратиращи и антиоксидантни свойства са чудесни за всички типове кожа, дори при кожа склонна към розацея и екзема.

Опитайте качествата на тази съставка в ефективния крем Хиалурон на Талго

Изглажда сухите линии и смекчава дълбоките набраздявания.Озарява!
-Два вида хиалуронова киселина
-Овесен протеин
-Бета глюкани
-Пептиди
-Масло от ший
-Сквалан

Хиалуронова пач-маска против бръчки на околоочния контур за видимо изглаждане - THALGO Masque-Patch Hyaluronique Regard 8x2

Само за 10 минути напоените пачове с хиалуронова киселина осигуряват видимо изглаждане на кожата около очите и тя изглежда истински подмладена.

Регенериращата серия на Thalgo снабдява кожата с хиалуронова киселина, но й стимулира производството на собствена хиалуронова киселина, което подобрява еластичността, плътността и устойчивостта й.

Хиалуронова киселина, способна да задържа 1 000 пъти собственото си тегло във вода. Тъй като абсорбира водата, видимо изпълва и намалява бръчките.

Екзополизахариди от микроорганизмите Kopara в Полинезийските лагуна стимулират синтеза на хиалуронова киселина в кожата, така че тя да произведете протеини на младостта за коригиране на изразените бръчки.

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

100% от клиентите потвърждават, че бръчките им са по-малко забележими и кожата им ИЗГЛЕЖДА ПО-МЛАДА.*

*Клиентите, които са пробвали терапията, заявяват, че кожата им изглежда 4 години по-млада.