Нов SALE Пролетна Промоция Уплътняване на кожата

Пролетна Промоция Уплътняване на кожата

Нов продукт

Уплътняващ и премодулиращ крем 50мл.

CRÈME REDENSIFIANTE 50ml.

Уплътняващ и повдигащ околоочен крем 15мл.

SOIN LIFT PAUPIÈRES 10ml.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

138,00 лв

Повече информация

Уплътняващ и премодулиращ крем 50мл.

CRÈME REDENSIFIANTE 50ml.

Загубата на кожна плътност е белег на естествения процес на стареене.Thalgo  създаде нова формула,която възвръща изгубения обем и смекчава отпускането на кожата.

Активни съставки:

Растителни пептиди-

Поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват през клетъчната стена в увредената тъкан и в клетките, където доставят необходимата информация за стартиране на клетъчната регенерация и отключване запаса от стволови клетки.

Пептидите поддържат информационната матрица в клетките на кожата и могат да удължат до 30% продължителността на живота, ако се приемат пептидни комплекси за забавяне на клетъчното стареене. 

Масло от сладък бадем-

Маслото от сладък бадем е богато на витамин Е, мононенаситени мастни киселини, протеини, калций и цинк, наред с други минерали и витамини, което обяснява ефикасността му грижата за кожата.

Благодарение на богатото съдържание на витамин Е то може да защити кожата от оксидативния стрес и уврежданията от UV радиацията.Маслото от сладък бадем е с лека текстура и може да проникне дълбоко в кожата, като по този начин отстранява замърсяванията в порите и космените фоликули и омекотява кожата. По този начин се осигурява известна защита от поява на акне и комедони.

Екстракти от водарасли-въздействат интензивно върху хидратацията иреминализацията на кожата.

Масло от макадамия - откроява с високото си съдържание на палмитолеинова киселина, която се съдържа главно в животинските мазнини.чудесно действие  против бръчки, защото възстановява изгубената с възрастта палмитолеионова киселина (Омега-7).

Обогатен с екстракт от дърво рожков, който изглажда тена .Регулира процеса на меланогенезата, като по този начин и поддържа по-добър кожен тен без пигментации дълго време. Той намалява кожната фоточувствителност  и стимулира синтеза  на колаген.

 Пчелен восък -придава лека консистенция и образува деликатен защитен филм върху кожата, който има благоприятен ефект, особено при суха, груба и раздразнена кожа,предпазвайки запасите и от влага. 

Екстракт от маслинови листа със силно антиоксидантно действие.

Уплътняващ и повдигащ околоочен крем 15мл.

SOIN LIFT PAUPIÈRES 10ml.

Уплътнява и леко повдига загубилата обем и плътност околоочна зона  и зоната около устните благодарение на растителния комплекс от морски съставки,силно стимулиращ силата на фибробластните клетки.

Съдържа:

 Екстракт от пллодове от Рожков

Регулира процеса на меланогенезата, като по този начин и поддържа по-добър кожен тен без пигментации дълго време. Той намалява кожната фоточувствителност  и стимулира синтеза  на колаген.

Масло от Ший - е богато на микроелементи и мастни киселини- равни части наситени и   полиненаситени мастни киселини. В най-голямо количество се срещат олеинова - 40-50%, стеаринова- 40-50%, палмитинова- до 10%  и  до 2 %  линоленова  киселина. Те са необходими за запазване на влагата в кожата, поддържането на еластичността и регулиране на липидния синтез в дълбочина. Тези съставки в маслото от карите действат благоприятно за  клетъчното обновяване, възстановяват роговия слой на кожата и я успокояват. Счита се, че маслото от ший е най-добрата грижа за кожата през зимата и след излагане на слънце, тъй като осигурява необходимата влага и хранителни вещества през студен сезон и сухо време.

С формула с Micro Patch Caffeine за намаляване на подпухналостта и мастните натрупвания

Със стягащ Peptilift за предотвратяване на изменения в микросъдовете

Съдържа Age Reverse Complex възстановяващ 100% от съкращаващата сила на фибробластите

Видимо намалява появата на пачи крак и тъмни кръгове

Зоната около устните изглежда преоформена и плътна

Разкрива повдигната, еластична, жизнена и младежка околоочна зона