Нов SALE Пролетна Промоция За Мъже

Пролетна Промоция За Мъже

Нов продукт

ThalgoMen Soin Regenerant, 50 ml. 

Регенериеащ крем за мъже 50мл.

 Thalgo Men Serum Defatigant Yeux, 10 ml.

Регенериращ околоочен серум-мъже 10мл.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

78,00 лв

Повече информация

Регенерираща емулсия ThalgoMen Soin Regenerant, 50 ml – перфектният крем за контрол на бръчките и предотвратяване признаците на стареене на кожата - тя изглежда видимо по-млада и сияйна. Формулата му НЕ Е мазна, но подсилва, подхранва и хидратира кожата и едновременно с това я възстановява от вътре навън.
Активни съставки: 
- Marine Initial Substance - Padina pavonica - Beech Bud - насърчава синтеза на еластин
спомага за увеличаване на клетъчната енергия
- Matrixyl - стимулира синтеза на колаген
- Algue Bleue Vitale® - енергизира кожата, за борба с клетъчен стрес, насърчава обновяването на клетките, помага в борбата с появата на първоначалните признаци на времето;
Начин на приложение: За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер.

Регенериращ серум за околоочен контур Thalgo Men Serum Defatigant Yeux, 10 ml – за мъже, които искат да изглеждат перфектно и да предотвратят появата на видими признаци на умора около очите им (подпухналост, тъмни кръгове, фини линии). Този свеж гел спомага за стимулиране на микроциркулацията в зоната на околоочния контур. Той съдържа мощни растителни активни съставки за борба с появата на подпухналост под очите и намаляване на тъмните кръгове и фини линии. Резултати: Подпухналостта ефективно намалява, тъмните кръгове изглеждат по-малко видими и в зоната на околоочния контур се появява спокойствие и отмора. 
Активни съставки: 
- Actiflow - стимулиране на микроциркулацията, намалява появата на подпухналостта и тъмните кръгове
- Cornflower (Метличина) - успокоява, релаксира, облекчава
- Algue Bleue Vitale® - енергизира кожата, за борба с клетъчен стрес, насърчава обновяването на клетките, помага в борбата с появата на първоначалните признаци на времето;
Начин на приложение: След почистване и преди да използвате крем за лице, нанесете малко количество в зоната около очите, като започнете от вътрешните ъгли на очите навън към слепоочията.