Нов Серум с 15% Vit.C

Серум с 15% Vit.C

IS36

Нов продукт

NANO WHITE

Серум с 15% Vit.C за избелване на тъмни петна,възстановяване равномерен тен и савежест на кожата

Опаковка: Флакон от 28 ml.

Повече детайли

17 Артикула

94,00 лв

Повече информация

Витамин С се бори срещу уврежданията от слънцето, намалява възпаленията, придва сияен тен на лицето и стимулира образуването на нов и здрав колаген в кожата (което води до по-малко бръчки и по-стегната кожа).

Витамин С е най-ефективен, когато се прилага всяка вечер преди лягане, последван от поставяне на широкоспектърно слънцезащитно средство сутрин.

ВитаминЦ (С) е нормална съставка на кожата, която се намира във високи нива както в дермата, така и в епидермиса. Съдържанието на витамин Ц(С) в епидермиса емалко по-високо от това в дермата, въпреки че концентрациите на витамин Ц(С) и в двата слоя са приблизително равни на други водоразтворими антиоксиданти, включително пикочна киселина и глутатион. Застаряването води до намаляване на съдържанието на витамин Ц(С) както в епидермиса, така и в дермата. Прекомерното излагане на ултравиолетова светлина или замърсители (напр. цигарендим и озон) може също да понижи съдържанието на витамин С най-вече вепидермиса.

Витамин С в кожата обикновено се транспортира от кръвта. Транспортните протеини, специфични за аскорбиновата киселина, се намират върху клетките във всички слоеве на кожата.

Кожните прояви на дефицита на витамин Ц (С) (скорбут) се дължат на спад в синтеза на колаген, което води до разрушаване на съединителната тъкан и крехкост на кръвоносните съдове

НАНО УАЙТ е комбинация от 3 активни съставки: 15% аскорбинова киселина (Vit.C), 2% алфа-арбутин, 0,1% екстракт от женско биле. Тези активни съставки потискат свръхпроизводството на меланин (избелващ ефект),  предпазват кожата от слънчевите увреждания и имат силен антиоксидантен ефект.

антиоксидантната активност на  NANO WHITE предпазва от увреждания, предизвикани от ултравиолетовите лъчи, които са причинени от свободните радикали .Транспортните протеини на витамин С се увеличават в кератиноцитите в отговор на ултравиолетовата светлина.

Колкото повече излагате кожата си на UV светлина, толкова по- малко съдържание на витамин Ц (С) ще има в нея, за това най- доброто, което можете да направите е да съчетаете качествен слънцезащитен продукт с високо съдържания  в  NANO WHITE  витамин С.

Оказва се, че локалното приложение на витамин С, самостоятелно или в комбинация с други съединения, може да доведе до по-голяма фотопротекция.

Начин на приложение: Нанасят се 2-3 капки от НАНО УАЙТ върху лицето, с леки масажни движения. Количеството е достатъчно за 3-4 месечна употреба.

Да се съхранява на хладно и тъмно място!

Без парабени, феноксиетанол и ароматизатори!