Нов Крем за напукани ръце и пети

Крем за напукани ръце и пети

Нов продукт

KELOPLAST® cracks
Крем за увредени ръце и напукани пети
туба 40мл.

Повече детайли

14 Артикула

22,05 лв

Повече информация

РАЗДРАЗНЕНА И УВРЕДЕНА КОЖА, РЕАЛНОСТ, КОЯТО МОЖЕ ДА ЗАСЕГНЕ ВСЕКИ

Кожата е една от най-важните части на Вашето тяло. Този орган е много сложен и има способността самостоятелно да регулира своята температура и да защитава тялото от инфекция, UV радиация и други агресивни външни влияния. Ако бъде увредена (драскотини, рани…) наранената и/или раздразнена кожа е по-чувствителна и податлива на външна атака и нейният външен вид също се уврежда. Поради тази причина е необходимо да се следват различните етапи на реконструкция на епидермиса, за да се постигне висококачествено възстановяване на кожата.

МЕХАНИЗЪМ

Напуканата кожа е често срещан симптом на сухата кожа. В отговор на травма (контакт с химикали, ръчен труд, спорт) или кожни заболявания, защитният механизъм на кожата причинява възпаление, изсушаване и удебеляване на кожата, водещо до разцепване и напукване на кожата. Най-често срещаните зони са: напуквания на пети, крака, ръце.

Раздразнена и увредена кожа може също да се дължи и на дерматологична интервенция (пилинг, лазер) или малка локална рана, дермоабразио, одраскване, изгаряне и др. Поради тази причина засегнатите зони могат да обхващат всички части на нашето тяло.

ПРОДУКТОВА ГАМА KELOPAST®
Продукти за възстановяване на кожата със синергична комбинация от съставки, регенериращи и защитаващи раздразнената и увредена кожа и помагат за възстановяването на естествения й баланс.
KELOPLAST® cracks е
Крем за увредени ръце и напукани пети

ПоказанияУвреждане на дланите и петите

Активни съставки: 4% масло от карите, 6% ланолин, 7% глицерин, 1% сепилифт, 0,01% серамиди и 1% хиалуронова киселина

Начин на приложение: КЕЛОПЛАСТ се нанася два пъти на ден, върху чиста и суха кожа!