Нов ПРОМОЦИЯ СИЛИЦИЙ СЕРУМ И НЕСЕСЕР ПОДАРЪК

ПРОМОЦИЯ СИЛИЦИЙ СЕРУМ И НЕСЕСЕР ПОДАРЪК

Нов продукт

Дневен крем със силиций за нормална и смесена кожа с ефект на стягане и повдигане на кожата

Creme jour correction lift 50ml.

          +

 Подарък

Серум със силиций,за интензивна противостарееща грижа и повдигане на лицевия контур

Serum liftant rides 10ml.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

109,20 лв

Повече информация

Дневен крем със силиций за нормална и смесена кожа с ефект на стягане и повдигане на кожата

Creme jour correction lift 50ml.

Богатата и кремообразна консистенция изпълва бръчките, подхранва и стяга кожата, като същевременно лифтира овала на лицето. Активни съставки: - Силиций с морски произход - елемент, който присъства в човешкият организъм, особенно в кожата. Необходим е за производството на колаген и еластин. - Екстракт от микро водорасли - предпазва епидермиса и стимулира клетките изграждащи дермата. - Екстракт от червено водорасло - богато на Витамин А, В, С и Е, както и на минерали и микроелементи част ото органичния синтез.

Резултат от тестово проучване: - 100% удовлетвореност - 100% от клиентите потвърждават че кожата им изглежда по-млада, а бръчките по-незабележими.* - 83% от клиентите потвърждават че кожата им е по-стегната.*

 Serum liftant rides 10ml.

Интензивен стягащ лифтинг серум със силиций против бръчки на лицето за еластична и кадифено мека кожа. Концентрираният серум с интензивно реструктуриращо действие стимулира клетъчната регенерация и подобрява кожната плътност, като рескулптурира лицето. Леката консистенция придава еластичност и несравнима кадифена мекота на кожата. За интензивен, стягащ и извайващ овала на лицето ефект, този високо концентриран серум изпълва бръчките отвътре, реструктурира и стяга кожата, като я прави еластична и кадифено мека. Начин на употреба: Hанасете серума сутрин и вечер. За максимален резултат след нанасянето на серума нанесете THALGO Crème Silicium като интензивна едномесечна грижа. Курсът може да се повтори няколко пъти в годината според нуждите на клиента.