Нов ПРОМОЦИЯ ХИДРАТАЦИЯ

ПРОМОЦИЯ ХИДРАТАЦИЯ

GT20022

Нов продукт

Комплектът съдържа:

Hydra-Marine 24H Cream,

50ml

• Hydra-Marine 24H Serum,

10ml

НЕСЕСЕР-ПОДАРЪК

Повече детайли

6 Артикула

71,40 лв

Повече информация

Хидратиращ крем 24ч. за блясък и овлажняване

Creme Hydra Lumiere 24h 50ml.

Крем подходящ за суха кожа с признаци на дехидратиране.Богатата му формула възстановява водния и липиден баланс на кожата.В състава на крема влизат силно хидратиращи и влаго -задържащи компоненти:
-масло от кайсиеви ядки 
предотвратява преждевременното стареене, омекотява, хидратира и успокоява сухата и чувствителна кожа.
-сквалан-фино масло,извлечено от маслиново олио,силно попивна текстура с дълбоко проникване.
-морска вода-естествено богата на микро и макро елементи,хипертоничен разтвор,задържащ влагата в кожните слоеве.
-екстракт от мая -улавя свободните радикали
-Бета глюкан- предпазва кожата от стареене, подобрява имунитета на кожата и поддържа влажността, стимулира обмяната на веществата, изглажда бръчките, намалява пигментацията и омекотява кожата.
-екстракт от трицветна теменуга -за силно регенериращо и епитализиращо действие.
-канделилов восък-създаващ невидим филм върху кожата,предотвратяващ загубата на влага .Поддържа оптимални нива на хидратация в продължение на 24ч..

Интензивен хидратиращ серум за лице THALGO Serum Lumiere Hydratant Първият интензивен овлажняващ серум, който въздейства върху причините за загуба на блясък и възвръща равномерния и прозрачен тен на кожата. Този универсален серум от THALGO гарантира невероятно сияние на кожата, когато тя е загубила своя блясък. Това е грижа, която дава тотална хидратация и овлажняване на кожата в дълбочина за невероятен комфорт. Този уникално свеж, топящ се гел подпомага активирането на естествения процес на детоксикация на кожата и прави тена сияен. Серията продукти Source Marine на Thalgo осигуряват интензивна овлажняваща грижа в продължение на 24 часа и възвръщат блестящия вид на на кожата. Доказани резултати: след 28 дни на употреба, продуктът елиминира окислените протеини, които са отговорни за неприятният сивкав тен на кожата. За оптимален резултат използвайте с крема или гела от същата серия.