КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ ХИАЛУ- ПРОКОЛАГЕН ЗА ИЗПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ

GT 20020

Нов продукт

ПРОМОЦИЯ ХИАЛУ-
ПРОКОЛАГЕН ЗА

ИЗПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ СЪДЪРЖА:
• Wrinkle Correcting Rich Cream 50 ml.
-Богат крем 
• Intensive Wrinkle
Correcting Serum , 30ml -Коригиращ серум

  • Roller Booster- специфичен масажор за интензивно третиране на бръчки

Повече детайли

3 Артикула

Внимание: Последни наличности!

173,00 лв

Повече информация

:
• Wrinkle Correcting Rich Cream 50 ml.

Богата консистенция с изключителен ефект на хидратирана кожа и изпълване на сухите линии и набраздявания.

Действие видимо и забележимо към подобряване и тонизиране на кожата.

Силен противостареещ ефект.

Основен състав:

Морски колаген

Колагенът е един от основните белтъци на кожата, осигуряващи нейната еластичност, плътност и здрав вид. Той е главният белтък в хрущялите, сухожилията и ставните връзки, на костите и зъбите. Колагенът е прост белтък, съставен изключително от аминокиселини, принадлежащи към влакнестите белтъци. Най-важните аминокиселини в колагена са пролин, глицин, хидроксипролин и хидроксилизин.

Колагенът има свойството да се възпроизвежда, но след 25-30-годишна възраст този процес се затруднява и забавя. Свободните радикали, токсините и ензимът колагеназа унищожават белтъчните влакна, а в организма намаляват микроелементите и витамините, стимулиращи продукцията на колаген от фибробластите. Възниква нуждата за допълнителен прием на колаген.
КОЖАТА е първият орган,който страда.

Козметиката на Thalgo доставя чист колаген на вашата кожа ,а пептидите извлечени от водорасли,стимулират синтеза на собствен колаген.

Хиалуронова киселина в три разновидности:с ниско,високо и средно молекулно тегло.

Хиалуроновата киселина е естествено вещество в кожата, което има зашеметяващата способност да привлича и задържа огромни количества влага. Тя работи извънредно, като допълва кожата, за да подобри здравия вид и усещане.

Предимства на хиалуроновата киселина
С напредването на възрастта нашата кожа губи способността да запазва влагата, което води до видима загуба на твърдост, гъвкавост и плътност. Хиалуроновата киселина се захваща със способността да запълва влагата, която е от решаващо значение за по-младата и еластична кожа.

В същото време тя съживява епидермалните слоеве , като запълва линиите и бръчките ,заглажда и хидратира.

Натриев хиалуронат?
Натриевият хиалуронат се получава от хиалуроновата киселина и има същите предимства, но по-лесно се абсорбира от кожата в сравнение с хиалуроновата киселина. Това не прави едната съставка по-добра от другата - всъщност е страхотно, ако даден продукт съдържа и двете, за да може кожата ви да се възползва от предимствата им на много нива.

Хиалуроновата киселина е една от непреходните съставки в козметиката. Това е една от най- полезните съставки. Нейните успокояващи, хидратиращи и антиоксидантни свойства са чудесни за всички типове кожа, дори при кожа склонна към розацея и екзема.

Трите форми на хиалурон действат на трите нива на кожата, адресирайки повърхностните, епидермисните и дермиалните слоеве.

• Intensive Wrinkle
Correcting Serum , 30ml

 СЕРУМ

Intensive Wrinkle
Correcting Serum , 10ml 

С ултрависока концентрация на хиалуронови киселини и морски Pro-Collagen, този гел-серум е обогатен с "подобна на ретинол" растителна активна съставка, призната със своите ултра-изглаждащи свойства. След 14 дни дори установените бръчки изглеждат коригирани.

  • Roller Booster- специфичен масажор за интензивно третиране на бръчки

Почистете лицето добре,нанесете серума! След около 5 минути той ще попие напълно.Нанесете крема на тънък слой,не повече от обикновеното количество,което ползвате ,не втривайте с пръсти,а започнете да движите масажора по кожата до пълното проникване на крема.Движенията трябва да са леки ,по цялото продължение на бръчиците от носа към овала на лицето.Наблегнете на назо-лабиални,околоочни и гневна бръчка -между веждите.Масажирайте и шията,като започвате от деколтето към брадичката!