Нов ПРОМОЦИЯ ХИАЛУРОН И КОЛАГЕН

ПРОМОЦИЯ ХИАЛУРОН И КОЛАГЕН

GT21010

Нов продукт

Gel-Crème Correction Rides , 50 ml - гел-крем с хиалуронова
киселина и колаген за изпълване на бръчки

Patchs Pro Regard Correction Rides х 2 броя - хиалуронова пач-
маска за околоочен контур ПОДАРЪК

Спа масажор за околоочен контур ПОДАРЪК

Повече детайли

1 Артикул

Внимание: Последни наличности!

98,00 лв

Повече информация

Изпълва фините и по-дълбоки бръчки, включително и най-
изразените.

Gel-Crème Correction Rides , 50 ml - гел-крем с хиалуронова
киселина и колаген за изпълване на бръчки: изглажда кожата и
изпълва бръчките.

Силен противостареещ ефект.

Основен състав:

Морски колаген

Колагенът е един от основните белтъци на кожата, осигуряващи нейната еластичност, плътност и здрав вид. Той е главният белтък в хрущялите, сухожилията и ставните връзки, на костите и зъбите. Колагенът е прост белтък, съставен изключително от аминокиселини, принадлежащи към влакнестите белтъци. Най-важните аминокиселини в колагена са пролин, глицин, хидроксипролин и хидроксилизин.

Колагенът има свойството да се възпроизвежда, но след 25-30-годишна възраст този процес се затруднява и забавя. Свободните радикали, токсините и ензимът колагеназа унищожават белтъчните влакна, а в организма намаляват микроелементите и витамините, стимулиращи продукцията на колаген от фибробластите. Възниква нуждата за допълнителен прием на колаген.
КОЖАТА е първият орган,който страда.

Козметиката на Thalgo доставя чист колаген на вашата кожа ,а пептидите извлечени от водорасли,стимулират синтеза на собствен колаген.

Хиалуронова киселина в три разновидности:с ниско,високо и средно молекулно тегло.

Хиалуроновата киселина е естествено вещество в кожата, което има зашеметяващата способност да привлича и задържа огромни количества влага. Тя работи извънредно, като допълва кожата, за да подобри здравия вид и усещане.

Предимства на хиалуроновата киселина
С напредването на възрастта нашата кожа губи способността да запазва влагата, което води до видима загуба на твърдост, гъвкавост и плътност. Хиалуроновата киселина се захваща със способността да запълва влагата, която е от решаващо значение за по-младата и еластична кожа.

В същото време тя съживява епидермалните слоеве , като запълва линиите и бръчките ,заглажда и хидратира.

Натриев хиалуронат?
Натриевият хиалуронат се получава от хиалуроновата киселина и има същите предимства, но по-лесно се абсорбира от кожата в сравнение с хиалуроновата киселина. Това не прави едната съставка по-добра от другата - всъщност е страхотно, ако даден продукт съдържа и двете, за да може кожата ви да се възползва от предимствата им на много нива.

Хиалуроновата киселина е една от непреходните съставки в козметиката. Това е една от най- полезните съставки. Нейните успокояващи, хидратиращи и антиоксидантни свойства са чудесни за всички типове кожа, дори при кожа склонна към розацея и екзема.

Трите форми на хиалурон действат на трите нива на кожата, адресирайки повърхностните, епидермисните и дермиалните слоеве.

Patchs Pro Regard Correction Rides х 2 броя

Хиалуронова пач-маска против бръчки на околоочния контур за видимо изглаждане - THALGO Masque-Patch Hyaluronique-procollagene Regard 8x2

Само за 10 минути напоените пачове с хиалуронова киселина осигуряват видимо изглаждане на кожата около очите и тя изглежда истински подмладена.

А естественият морски колаген изсветлява околоочната зона и тонизира кожата.

Регенериращата серия на Thalgo снабдява кожата с хиалуронова киселина, но й стимулира производството на собствена хиалуронова киселина, което подобрява еластичността, плътността и устойчивостта й.

Хиалуронова киселина, способна да задържа 1 000 пъти собственото си тегло във вода. Тъй като абсорбира водата, видимо изпълва и намалява бръчките.

Екзополизахариди от микроорганизмите Kopara в Полинезийските лагуна стимулират синтеза на хиалуронова киселина в кожата, така че тя да произведете протеини на младостта за коригиране на изразените бръчки.

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

100% от клиентите потвърждават, че бръчките им са по-малко забележими и кожата им ИЗГЛЕЖДА ПО-МЛАДА.*

*Клиентите, които са пробвали терапията, заявяват, че кожата им изглежда 4 години по-млада.

УПОТРЕБА:

Почистете от грим и замърсяване очите! С потупване и влажни пръсти леко масажирайте за да засилите кръвообръщението в областта около 5-10 м.

Сложете пачовете и се отпуснете за 10- 15 м. Отстранете след изсъхване,не изплаквайте,проникналите активни съставки продължават действието си през целия ден.