Нов SALE Луксозна регенерираща есенция

Луксозна регенерираща есенция

17006

Нов продукт

Преобразяваща кожата есенция с 61 морски нутриентни съставки

ProdigebDes Oceans Lessence 30ml.

Повече детайли

25 Артикула

212,80 лв

-5%

224,00 лв

Повече информация

Лабораториите на Талго,в продължение на деситилетия откриват неизчерпаеми знания за силата на живота, извираща от морските дълбини.
В продуктите от серията
PRODEGES DES OCEANS са акумулирани 61 животворителни съставки,събрани от петте световни океана(Тих,Атлантически,Индийски,
Арктически и Антарктически).
Каква е природата на тези съставки?
Това са есенциални компоненти наречени Биомиметични пептиди-ново поколение съставки във форма, в която се съдържат естествено в кожата и, които имат точно определена и специфична функция.Кожата ни е изградена от милиарди клетки, които произвеждат различен тип белтъчини, необходими й, за да бъде здрава и красива. Една част от тях произвеждат колаген, втора - еластин, трета - меланин и т.н.
За да може всяка клетка да изпълнява пълноценно своите функции - синтез на определени белтъчини (като колаген, еластин и т.н.) - тя трябва да бъде активирана.
Процесът на активация най-общо може да бъде дефиниран, като взаймодействие между „Активатор“ и определени участъци от гените (ДНК).

И тук идва задачата на пептидите. Именно ПЕПТИДИТЕ са необходимия активатор. т.е. те са ключът, който активира клетките да функционират и произвеждат необходимите ни белтъчини.След 25-годишна възраст процесите на синтез на пептиди в кожата ни отслабват.
С напредването на годините тези процеси драстично се понижават и количеството на пептидите в кожата става недостатъчно.
От своя страна това влияе пряко върху синтеза на жизненоважни компоненти, като колаген, еластин и т.н. - тяхното количество също се понижава.
В резултат се появяват видимите следи - бръчки, отпусната кожа, загуба на плътност, пигментация и т.н.

Вложените в състава на всеки продукт пептиди са в най-висока концентрация
Използват се нискомолекулни пептиди, за да могат да проникнат във вътрешните слоеве на кожата
Допълнително липозонирани, с цел максималното проникване в по-вътрешните дермални слоеве.
Не без значение е източника на тези активни компоненти.Добити от океана-люлка на живота,продуктите PRODIGE DES OCEANS ги пренасят в подобна биологична система-жива и обновяваща се .Вашата кожа.

PRODIGE DES OCEANS ESSENCE е ултра нежен серум ,оставящ върху кожата ви кадифена мекота.Една капка е достатъчна за да усетите и видите една различна кожа,мека,копринено гладка и еластична.

Thalgo Prodige des Océans Essence използва   патентованата Регенеративна морска интелигентност, за да активира 64 ключови  протеини отговорни за младия вид на кожата за 48 часа. 3D корекция и повдигане с морски стволови клетки подобрява еластичността и контура на кожата. Бръчките се коригират, кожата е по-стегната и по-хидратирана, подобрява се тонуса и . Изсветлява пигментациите.Аромат на морска сол и виолетови лъчи.