Нов SALE Промоционален комплект Съкровищата на 5 океана

Промоция Съкровищата на 5 океана

Нов продукт

Комплектът съдържа:

1x L'essence 30ml-луксозен регенериращ серум

Le Masque, 50ml - ликсозен регенерираща маска с активен кислород

 

Повече детайли

6 Артикула

295,60 лв

Повече информация

1.PRODIGE DES OCEANS ESSENCE е ултра нежен серум ,оставящ върху кожата ви кадифена мекота.Една капка е достатъчна за да усетите и видите една различна кожа,мека,копринено гладка и еластична.

Thalgo Prodige des Océans Essence използва   патентованата Регенеративна морска интелигентност, за да активира 64 ключови  протеини отговорни за младия вид на кожата за 48 часа. 3D корекция и повдигане с морски стволови клетки подобрява еластичността и контура на кожата. Бръчките се коригират, кожата е по-стегната и по-хидратирана, подобрява се тонуса и . Изсветлява пигментациите.Аромат на морска сол и виолетови лъчи.

2.Prodige des oceans mask 50ml.-маска с ефективни морски компоненти и нутриенти.Морски колаген,два вида хиалуронова киселина,силиций,магнезий,цинк,селен.Плеада от минерали и микроелементи за подхранване и регенериране на кожата.Всички съставки са извлечени от даровете на петте световни океана.Маската е обогатена с екстракти от микро водорасли,които притежават силен детоксикиращ и влаговъзстановяващ ефект.Маската събужда и възстановява бляскава ,по-плътна и тонизирана кожа,благодарение на нощната терапия с вложения активен кислород.