Нов Промоция лифтиране Силиций

Коледна Промоция Лифтинг Силиций

Нов продукт

      •Lifting Correcting Day Cream, 50 ml -Дневен крем Силиций

  • Lifting Serum -Серум 30ml.

       •Silicium  Night Cream 15ml.- Нощен лифтинг крем

Повече детайли

5 Артикула

190,20 лв

Повече информация

С напредване на възрастта и вследствие на начина на живот и хранене, външните въздействия на околната среда, полаганите грижи за кожата, прекомерното излагане на слънчева светлина, резките промени в теглото и др. кожата приема по-малко хранителни вещества и губи еластичност,изразено в хроничен недостиг на колаген и еластин. С годините организмът намалява способността си да възстановява тези градивни елементи на кожата, и в съчетание със загубата на хиалуронова киселина води до повяхване на кожата, която става вяла, отпусната и губи младежкия си вид.

Най-често засегнатите зони са:

лице - долната трета на лицето, клепачи, шия

Козметика Thalgo с органичен морски силиций:

Силицият е катализатор за синтеза на колаген и еластични влакна. Приложението му чрез козметичната серия Силиций на Thalgo на места като лице, в областа на шията и други области засегнати от увисване на кожата води до много добри и задоволителни резултати .

Използването на органичния морски силиций води до преструктуриране на еластичните и колагенови влакна, както и образуване на нов колаген. Терапията се препоръчва за стягане на отпусната кожа и целулит. Силицият присъства естествено в много тъкани на тялото като кости, мускули и кожата. С възрастта, намалява количеството на силиций в тялото като и способността за усвояване на микроелементите, следователно и за хранителни вещества и за силиций. Реалността е, че липсата на силиций може да е причина за остеопороза и изтъняване на дермата. Силицият е основна градивна единица в образуването на съединителната тъкан. Фактът, че има 500 силициеви атома във всяка молекула хиалуроновата киселина и 3 атома в молекулата на колагена означава, че силицият е от решаващо значение за наличието на хиалуронова киселина, а също и за съществуването на колагеновите влакна. Поради тази причина, силицият е от съществено значение за структурата на дермата възстановявайки по този начин нейната дебелина, еластичност и гладкост.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:


     •Lifting CorrectingDay Cream, 50 ml -Дневен крем Силиций

Богатата и кремообразна консистенция изпълва бръчките, подхранва и стяга кожата, като същевременно лифтира овала на лицето. Активни съставки: - Силиций с морски произход - елемент, който присъства в човешкият организъм, особенно в кожата. Необходим е за производството на колаген и еластин. - Екстракт от микро водорасли - предпазва епидермиса и стимулира клетките изграждащи дермата. - Екстракт от червено водорасло - богато на Витамин А, В, С и Е, както и на минерали и микроелементи част ото органичния синтез.

Резултат от тестово проучване: - 100% удовлетвореност - 100% от клиентите потвърждават че кожата им изглежда по-млада, а бръчките по-незабележими.* - 83% от клиентите потвърждават че кожата им е по-стегната.

  • Lifting Serum -Серум 30ml.

Интензивен стягащ лифтинг серум със силиций против бръчки на лицето за еластична и кадифено мека кожа. Концентрираният серум с интензивно реструктуриращо действие стимулира клетъчната регенерация и подобрява кожната плътност, като рескулптурира лицето. Леката консистенция придава еластичност и несравнима кадифена мекота на кожата. За интензивен, стягащ и извайващ овала на лицето ефект, този високо концентриран серум изпълва бръчките отвътре, реструктурира и стяга кожата, като я прави еластична и кадифено мека. Начин на употреба: Hанасете серума сутрин и вечер. За максимален резултат след нанасянето на серума нанесете THALGO Crème Silicium като интензивна едномесечна грижа. Курсът може да се повтори няколко пъти в годината според нуждите на клиента.

 

 •Silicium  Night Cream 15ml.- Нощен лифтинг крем

Нощният крем на Талго със силиций предоставя на кожата ви органичен морски силиций за директно въздействие и инкапсулиран вид с удължено освобождаване през цялата нощ.Допълнително обогатен с молекула хиалуронова киселина за по-дълбоко проникване и усвояване.Силицият въздейства върху морфологията на фибробластите и оптимизира комуникацията им с екстрацелуларния матрикс.Този жизнено важен елемент поддържа структурните нишки на кожата и стимулира синтеза на гликозаминогликани важни при производството на колаген .Ключов фактор във формулата на крема е helichrysum stoechas (хелихризум) растителен екстракт,който въздейства върху протеина периостин,отговорен за поддържащите механизми в кожата.Новата формула е със 77% по-високо съдържание на силиций .За цялостен лифтинг и изглаждащ ефект.