Нов Интензивен хидратиращ и регенериращ крем

Интензивен хидратиращ и регенериращ крем

1111

Нов продукт

Крем за дълбока хидратация на зряла кожа

Skin Active Dermal Replenishment 50gr.

Повече детайли

6 Артикула

97,04 лв

Повече информация

PRODEW e високоефективен овлажнител, формулиран
с осем аминокиселини, които са част от Естествения
Овлажняващ Фактор (ЕОФ). Иновативният хидратиращ и
регенериращ крем Dermal Replenishment се препоръчва
като интезивна грижа вечер, като клиничните проучвания
за продукта, проведени в рамките на 4 седмици доказват:
• 100% хидратирана и по-гладка кожа
• 97% изсветлен и блестящ тен
• 91% повишена еластичност

Ключови съставки :

Chardonnay Grape Seed Extract - смятан за едни от най-мощните естествени антиоксидантни, спомага за стягане на кожата, свиване на порите и намалява появата на акне при мазна кожа, може да намали появата и на тъмните кръгове под очите, притежава овлажняващ ефект и можа да се ползва и при чувствителна кожа, повишава еластичността на кожата и намалява фините бръчки.

NeoGlucosamine - комбинация от глюкоза и аминокиселината глутамин. С възрастта организмът губи способността си да произвежда достатъчно глюкозамин и това се отразява на състоянието на кожата. В кремове за лице нежно ексфолира кожата, стимулира обновяването на клетките, ускорява възстановителните процеси, има противовъзпалително действие, стимулира синтеза на белтъци /колаген/, подпомага зарастването на рани.

Aminofil® - патентована от НеоСтрата аминокиселина. Пробив в противостареещата грижа направен през 2013. Ефекта и е обемо-структуриращ в кожния матрикс/, насочен в дълбоките слоеве като премахва дълбоки линии и гънки. Увеличава количеството на глюкозаминогликаните, про-колагена и колагена в клетките. Може да бъде използван самостоятелно или като допълваща терапия след инжекционно прилагане на ботокс за подсилване на ефекта.

Prodew® - смес от приридни аминокиселини, които проникват през кожата и осигуряват хидратиране, изсветляват пигментациите, усилват кожната бариера и намаляват загубата на влага.

Приложение: вечер внимателно нанесете върху почистено лице и шия. Само за външна употреба, избягвайте контакт с очите. Ако се появи зачервяване преустановете употребата.