Нов Ексфолиант за тяло с кафява захар

Ексфолиант за тяло с кафява захар морски соли и джинджифил

3500

Нов продукт

Ексфолиант с кафява захар и средиземноморски етерични масла

Pate Exfoliante au Gingambre 270gr.

Повече детайли

4 Артикула

68,85 лв

Повече информация

Ексфолирайте мъртвата кожа и парфюмирайте кожата с ексфолираща джинджифилова паста - Sea of ​​India Thalgo.
Ексфолиращата паста с джинджифил Thalgo Mer Des Indes е страхотната новост на Thalgo за тялото, ексфолира перфектно кожата, нежно и деликатно я ароматизира.

Съставена от 96% съставки с естествен произход, ексфолиращата паста от джинджифил помага за отстраняването на мъртвите клетки на кожата, като същевременно я обгръща с фини благоухания и аромати.

Получавате гладка, мека ,ухаеща кожа с дървесни и пикантни нотки.

В допълнение,получавате опаковка от 270 грама достатъчно за дълга употреба, припомняйки духа на СПА центровете и неговите цветове, топлата и ароматна вселена на Аюрведа.

> Съставът му е предназначен да бъде възможно най-естествен:

96% съставки от естествен произход
Ребалансиращ морски комплекс*
Джинджифил на прах, сол и захар, които са естествени ексфолианти

Състои се от индийско червено водорасло, наречено „Капафикус“, идващо от спокойните води на Индийския океан, което благодарение на приноса си на Омега 3 и 6 осигурява подхранваща ефективност. Също така е обогатен със 100% натурални етерични масла от кориандър и градински чай за балансирана грижа.

> Лечение, вдъхновено от Аюрведа

Аюрведа е холистична медицина от над 5000 години, която включва балансиране на ума по отношение на тялото. Тази гама от грижи, създадена съвместно с Нордин Мегелати, експерт по аюрведични масажи и възпитаник на Аюрведа училището в Канур в Индия, съчетава техничност и сетивност, за да ви пренесе в приятна атмосфера, благоприятстваща релаксация. Избягайте за момент  и пътувайте през очарователните пикантни и дървесни аромати, които ви доставят истински момент на удоволствие.

Опаковките в червени, оранжеви и кехлибарени цветове са преработени, за да зачитат околната среда, те могат да се рециклират и са проектирани с рециклируема пластмаса.

Открийте цялата нова гама Thalgo Mer des Indes, включително

Ароматно масло за душ, идеално за овлажняване и почистване в една стъпка
Релаксиращо масло за моделиране, което осигурява хранене и релаксация
Овлажняващ копринен балсам, за лека хидратация с  аромати
Аюрведа нежен скраб за ефективно и нежно ексфолиране


 употреба

Нанесете  от скраб -пастата количество колкото лешник върху влажна кожа, след което направете кръгови движения, за да премахнете мъртвата кожа. Изплакнете! Подновявайте употребата 1 до 2 пъти седмично!