Нов SALE Енергизиращ морски спрей

Енергизиращ морски спрей

15053

Нов продукт

Освежаващ и хидратиращ спрей,доставящ на кожата ценни микро и макро елементи

Embruns Vivifiants 150ml.

Повече детайли

35 Артикула

41,58 лв

-10%

46,20 лв

Повече информация

Енергизиращ морски спрей за лице за повишаване ефективността на козметичните продукти, подходящ за всеки тип кожа с екстракт от червени водорасли и грейпфрут -   THALGO Embruns Vivifiants  150мл

Този енергизиращ спрей, обогатен с морски соли, повишава ефикасността на козметичните продукти. Стимулира енергията и активността на кожата. Не съдържа ГМО или изкуствени оцветители.

В сърцето на формулата:

Gelidium Sesquipedale

Ревитализиращ екстракт от червени водорасли с балансирано съдържание на минерални соли, микроелементи и аминокиселини. Възвръща мекотата и хидратацията на кожата, подобрява клетъчния метаболизъм,  реструктурира тъканите и регенерира колагена.

Изследователският център на Thalgo е посветен на грижата за красотата на кожата и черпи вдъхновение от разнообразието от морски видове, които оцеляват в екстремни условия /вариации в температурата, налягане, радиация, липса на светлина/. От тези морски видове се извличат активни молекули с изключителни възстановяващи свойства. Високоефективните формули, извлечени от тези молекули, укрепват и реструктурират кожата и подчертават естествената й красота.

Употреба: впръсква се от разстояние 15-20 см върху почистена кожа, преди нанасянето на основния крем.