Нов Пилинг за домашна употреба

Пилинг за домашна употреба

Реф. 1207

Нов продукт

Програма за ежедневен вечерен пилинг.36бр. абразивни тампона 60 мл. пилинг разтвор

Smooth Surface daily peel 36pcs +60ml solucio

NEOSTRATA

Повече детайли

4 Артикула

81,90 лв

Повече информация

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ!

ЗА ДНЕВНА ГРИЖА ИЗПОЛЗВАЙТЕ КРЕМ С ФАКТОР 30+

Подходящ за домашна употреба пилинг с оптимално PH за нежен и същевременно оптимален ефект. Гликоловата киселина е натурална плодова киселина/намира се в сока на захарната тръстика/ - ексфолира и стимулира клетъчното обновяване като почиства порите, изглажда релефа и подобрява тонуса, премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата, които я правят сивкава, повяхнала и груба, засилва обновяването на кожата. Изглажда финните линии и бръчки, повишава гладкостта на кожата, намалява тъмните петна, подобрява вида на мазната и акнеична кожа.  НЕ уврежда кожата а ефекта е сравним с този на дълбоките пилинги. 

УПОТРЕБА: Изсипете флакона в бурканчето с тампони. Обтривайте кожата на лицето с един тампон всяка вечер и нежно втрийте до попиване. Избягвайте областта около очите и устните. След това нанесете желаният овлажняващ крем на НеоСтрата. При излагане на слънце,за дневна грижа  нанесете слънцезащитен продукт. Не изисква отмиване.

СЪСТАВ: 36 сухи тампони + разтвор

Аминофил - патентована от НеоСтрата аминокиселина. Пробив в противостареещата грижа направен през 2013. Изгражда стуктурата на кожата, ефекта е насочен в дълбоките слоеве като премахва дълбоки линии и гънки. Увеличава количеството на про-колагена и колагена в клетките. Може да бъде използван самостоятелно или като допълваща терапия след инжекционно прилагане на ботокс за подсилване на ефекта.

Гликоловата киселина - плодова киселина която действа като естествен ексфолиант, премахва мъртвата кожа и подсилва образуването на нови клетки. При по дълга употреба / над 4 седмици/ редуцира появата на бръчки, повишава еластичността на кожата, подобрява тена и намаля несъвършенствата причинени от акне.